Introducere

AFIS FRIDSA SENTENTIAFacultatea de Științe ale Educației și Management Public din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu în colaborare cu Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” au deosebita onoare de a vă invita să participaţi în perioada 8 – 10 decembrie 2016, la cea de-a VII-a ediţie a Sesiunii Intenaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti SENTENTIA. Sesiunea este dedicată studenţilor de la nivel de licenţă şi masterat a facultăţilor din ţară şi din străinătate.

Comunicarea este elementul cheie în dezvoltatea umanității, iar o sesiune de comunicări este primul pas în devenirea unor adevărați profesioniști. Acest proiect oferă participanților posibilitatea de a-și prezenta propriile realizări și creații, valorificarea capacității lor creative și inovatoare, precum și facilitarea schimbului de opinii și idei.

Scopul acestui proiect este dezvoltarea unei mentalități a studenților care să conducă la progres, atât pe plan personal cât și profesional. Provocarea studenților să-și canalizeze eforturile creative și intelectuale către corelarea cunoștințelor cu aplicabilitatea lor.

Ca și obiective ne propunem atragerea studenților către cercetarea științifică și elaborarea unor lucrări cu caracter inovator.

Grup țintă: sesiunea este dedicată studenților și masteranzilor din țară și străinătate.

Lucrările vor fi publicate într-un volum de lucrări științifice studențești cu titlul SENTENTIA 2016.

Sectiuni:
1. Administraţie publică
2. Relaţii internaţionale
3. Ştiinţe ale educaţiei și litere

Pentru înscrieri vă rugăm să downloadati Formularul de inscriere și să-l trimiteți completat împreună cu lucrarea in extenso, până la data de  27 noiembrie 03 decembrie 2016, la adresa de e-mail spineanu.iulia@yahoo.com.

Comments are closed.